Smartlog v3 » WTF? » Franske gener?
Opret egen blog | Næste blog »

WTF?

What the Fuck?

Franske gener?

20. May 2007 20:28, surelars

I en valgkamp ryger der altid nogen finker af panden, så man skal ikke tage det alt for nøje med hvad de stridende partner kaster ud.  På den anden side, så er det jo af børn og fulde folk - og politikere på valg - man skal høre sandheden.

I den netop overståede franske valgkamp fik hr. Sarkozy sagt, at han mener at pædofili er genetisk betinget.  Hele ideen er jo noget der breder sig. Gen-forskningen fejrer (med rette) triumfer, vores viden vokser, og i den populære forestilling vokser i parallel hermed den idé, at stor set hvad som helst kan forklares med "generne".  Bøsser, sidespring, vold mod kvinder, cykeltyveri - der er ikke det vi ikke hører der er et gen for.  Og det er ikke nogen sund udvikling.

Europa har som bekendt en rigtig skidt tradition på det her område.  Det er ikke så fandens længe side at Frankrigs østlige nabo kom rigtig galt afsted med teorier om arvelighed og en stat der tager "de mindre egnede" i forvaring.  Og når man nu oven i ideerne om at alt er genetisk betinget laver DNA-registre over gud og hvermand (i terror-bekæmpelsens navn, naturligvis, eller var det for at bekæmpe pædofile?), så begynder vi at have infrastrukturen til at føre nogen rigtig grimme ting ud i livet.

Vi skal passe på, skal vi.  Der er farlige ideer i omløb.

Arkiv